Tule mukaan järjestämään viikkoa

 

 

Haluaako yhdistyksesi olla mukana toteuttamassa Rasisminvastaista - Kulttuurien moninaisuuden viikkoa 2017?

 

Ilmoita oma tapahtumasi meille olipa se esitys, avoimet ovet, työpaja tai miltei mitä tahansa. Painopisteenämme ovat näkyvät tapahtumat ihmisvirtojen keskellä!

Voit hakea avustusta tapahtumaasi alla olevalla lomakkeella. Samalla lomakkeella voi myös vai ilmoittaa tulevasta tapahtumasta. Pirkanmaan rasismin vastaisen työn tuki ry (Tampereen Rasmus) ja sen yhteistyöverkosto kokoaa yhteen viikon toimintakalenteria tulevista tempauksista. Päätimme panostaa vuoden avustusbudjetistamme 200 euroa yhteisesti viikon markkinointiin.

Tampereen Rasmus hakee keskitetysti avustusta viikon toteuttamiseen Taiteen Edistämiskeskukselta, Tampereen kaupungilta ja ETNOlta. Jaettavien avustusten kokonaissumma riippuu siis näistä päätöksistä. Rasmus tiedottaa jaettavasta summasta ja avustusta kauttamme saaneille tahoille mahdollisimman pian.Taiken päätöstä odotetaan annettavaksi maaliskuun aikana.

Avustushaku Rasisminvastaiselle viikolle/Kulttuurien moninaisuuden viikolle


Tällä lomakkeella voi hakea avustusta tapahtuman järjestämiskuluihin sekä ilmoittaa suunnitellusta tapahtumasta ilman, että hakee tukea sen järjestämiseen.

Vuonna 2017 Tampereen Rasmus painottaa avustuksia jakaessaan näkyvyyttä sekä tapahtumia, jotka tavoittavat paljon ihmisiä.   

Huomioittehan, että avustusta saaneilla tapahtumajärjestäjillä on raportointivelvollisuus. Raporttiin tulee liittää tapahtuman kuvaus sekä valokuvia tapahtumasta. 

Tampereen Rasmuksella on käytössä myös #rasmustampere sekä vuoden teema #yhdessä tai niinku meillä Tampereella sanotaan #yhressä 

 

Tehdään #yhdessä mainio ja näkyvä Rasisminvastainen viikko!

*
*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Tapahtuman raportointi 

 

Tällä lomakkeella voitte raportoida Rasisminvastaisen viikon tapahtumanne Rasmukselle. 

Mikäli tapahtumallenne myönnettiin Rasmuksen tapahtuma-avustusta, se maksetaan vasta raportoinnin jälkeen.

Liitäthän mukaan myös kuvia tai muuta tallennetta tapahtumasta lyhyen kuvauksen ja osallistujamäärän lisäksi.

Kiitos!

*

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.